ТОП 10 Август 2020

най-добрите снимки за месеца, поне според Facebook

Септември дойде, колкото и да не ни се ще… С нежелание отбелязваме месеците с Р и тайничко се надяваме на циганско лято. В такъв случай нека погледнем назад, към изминалия месец, и видим кои са най-добрите снимки от facebook страницата ни.

Започваме да броим лайковете и проверяваме дали моето субективно мнение за най-добрите ми кадри съответства на потребителите ни (не 🙂 )

усмихнатата деси в слънчоглед

На десето място е една усмивка сред милион слънчогледи. По залез, разбира се.

Вихрен

Величественият Вихрен, който ту се скриваше, ту се показваше за радост на фотографите. Отредихте му девета позиция.

Лавандули в дъжда

Осмото място отново е заето от Деси, в красива шопска носия, сред красиво лавандулово поле …. по време на красив дъжд. Понякога и така се случва 🙂

приморски изгреви

Приморски изгреви. Цената е събуждането в 5:30. Но си струва, нали? Седмо място за морския пейзаж.

кончето в мъгла

Шестото място е за една любима дестинация, а щом събра толкова лайкове – значи е любима на доста от вас – Кончето, Пирин. Разбира се, с обичайната мъглива пелена 🙂

урдини езера, рила

Почти бях сигурен, че няма как в класацията да присъства Пирин, а да пропуснем Рила. С няколко лайка повече петата позиция е за Урдините езера в Рила.

слънчогледи

И четвъртото място е доооста подобно на десетото, явно тук разковничето е, че и аз се виждам в отражението на очилата на модела. Няма начин причината за повечето харесвания да е друга 🙂

рила

Още една рилска картинка, по поречието на река Урдина. Трето място!

гложенски манастир

Предпоследното място е за уникалният Гложенски манастир. Кадърът е доста далеч от него, сред гори и шубраци, с дълъг обектив, но сградата се вижда в цялата и прелест. Заслужил си е второ място.

Гела, Родопите

Да, в класацията имаме Рила и Пирин, имаме и Стара Планина, но Родопите грабват сърцата на хората. При това убедително, с огромна преднина. Гела! Първото място!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *