Топ 10 Януари 2021

най-добрите фотоси за първия месец от годината

Здравейте! Спазвам новата традиция на сайта и качвам десетте най-харесвани снимки от Фейсбук страницата. Естествено, аз като фотограф не участвам в гласуването в тази класация… и ако аз трябва да я направя само по мое усмотрение съвсем няма да изглежда така 🙂

Девето и десето място си делят два кадъра с еднакъв брой лайкове, така че този път нямаме последно място, а две предпоследни:

номер 9
девето място
девето място
девето място

Двата кадъра са съответно от Витоша и от Рила, като както виждате, снегът в Рила се задържа повече.

осмо място
осмо място

Осмото място отново е в Рила, малко над Седемте рилски езера.

седмо място
седмо място

Седмото място ни прехвърля отново на Витоша, по залез. През един от най-студените дни за месеца – точно тогава са най-цветните залези.

шесто място
шесто място

Шестото място този път не е Рила или Витоша, а трънската Гребен планина и върхът и – Драговски камик. И тук ледът преобладава…

пето място
пето място

Очевидно Рила буди симпатии, особено старата хижа 7-те рилски езера, малко след залез.

четвърто място
четвърто място

Четвъртото място е едно облачно образувание, наподобяващо ангелче. Вероятно то е спомогнало за събирането на повече харесвания.

трето място
трето място

И на почетната стълбица с гордост се изправя зеленоокият ни модел, който кротко си стоеше на облегалката на дивана, докато аз разпъвах светкавици и настройвах техника. А навън валеше сняг… Вкъщи си е хубаво.

второ място
второ място

Второто място е покривът на балканите. Кадърът е заснет през септември, миналата година, от връх Мусала, по изгрев. Точно 10 минутки бяха необходими на слънцето да изгони мъглата и да ни предостави тази гледка.

първо място
първо място

Победителят за месеца, само с един глас разлика, е уникалният цветен залез, който снимахме на път за Копитото. Белите дървета и контрастиращите им топли тонове на залеза се оказаха ваш фаворит и затова отиват за заглавна снимка на този пост.

Благодаря на всички, които гледат, харесват или споделят снимки от фейсбук страницата на сайта, ще се старая да качвам всеки ден по една, при това на различна тематика. Чао!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *