Да потичаме в Плана планина

не тичайте прекалено бързо, за да не изпуснете някой кадър

Внимание! Когато видите някой да тича и да държи фотоапарат, не е задължително да го е откраднал. Човекът просто спортува „фотография“ 🙂

Е, събитието, в което решихме да вземем участие с Vlood беше организирано от 5kmrun.bg и представляваше 16 километрово тичане из планината Плана. За разлика от тичанията във Витоша, която вече леко ни е поомръзнала, тук гледките бяха малко по-различни и докато тичах и едва дишах, десният показалец ме сърбеше да натисна спусъка и да ги наснимам.

DSC_0015

Освен, че тичането в гората е полезно, щади повече ставите от тичането по асфалт, щади повече белите дробове от тичането в града и т.н. и т.н., ще ви остане и време да се порадвате на природата.

DSC_0029

И докато щракате безброй снимки на планини, синьо небе, виещите се зиг-загообразно пътеки, няма как да не ви направи впечатление една стара изоставена къща, която бързо ще стане център на внимание пред обектива ви.

DSC_0036 (3)

В къщата не е трудно да се влезне, но подът на втория етаж липсва, долу е доста мръсно и това бързо ни навежда на мисълта, че преспиване вътре не е добра идея. Може би на палатка пред нея…

DSC_0033 (3)

Черно-белите фотографии също се връзваха доста добре с постройката, където времето сякаш е спряло.

DSC_0032

И като за заключение – къщичката е идеалният начин и да направите номер и да изкарате акъла на приятел. За целта мога да ви отстъпя моя човек Vlood под наем :P. Ето какво имам предвид:

DSC_0037

Чао!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *