Муцуни

Една забавна, петъчна подборка…

Понякога животните са игриви, комуникативни и въобще… лигави! Но пък могат да ни радват много, зареждайки ни с позитивна енергия. А днес решихме да се фокусираме върху техните муцунки.магаре

Ами нека се позабавляваме с тях, макар и на снимка. Обещавам, че минутките до края на работния ден ще преминат малко по-бързо. 🙂

кон с усмивка

Интересен факт: ако кажете виц на някой кон, той ще се засмее. Ама вицът трябва да е наистина смешен и конят да не го знае.

Ако му разкажете стар виц, не очаквайте да се смее.муцунка на куче

Не е зле да си приготвите кърпички за почистване на обектив, ако ще снимате някое пале. Не, че като ми облиза 50mm-вия не го почисти прекрасно от прашинки, но някак си е по-хигиенично да е с кърпичка.

език на жираф

Впрочем, като решите да си играете с жирафи, кърпичките няма да ви помогнат. Освен с дълъг врат, те разполагат и с дълъг син език и… абе ние не можахме да си тръгнем необлизани.

бяла камила

И въпреки това, по-добре да те оближе жирафът, отколкото да те наплюе камилата. С гордост заявявам, нас бялата камина не ни наплю, въпреки, че аз се бях заврял с обектива си в опасна близост до муцуната. За пръв път ми се отдаваши случай да снимам муцуната на бяла камила (всъщност за пръв път и виждах бяла камила).

спящо коте

Да позная ли, че така се чувствате след като сте си хапнали добре в обедната почивка?

Ето и последния ни петъчен кадър – един розовонос, синеок приятел със страхотно черно-бяла разцветка. Е, котаракът си знаеше, че е красив, и позираше поне 10 минутки.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *