Честита Нова година!

с 23 от най-добрите ни кадри

Приятели, честита нова 2024-та година! С пожелания за здраве, късмет и сбъднати мечти. Като първа публикация за Новата година ще пуснем 23 от най-добрите ни кадри от изминалата година… и знаете ли защо? Ами защото (все още) не можем да погледнем в бъдещето и да видим най-добрите кадри от настоящата година.

Та след изключителното новогодишно остроумие, започваме с най-харесваните снимки от фотографската ни FB страница, във възходящ ред.

Залез над Витоша от връх Половрак
Красавицата и звярът
Есенни тонове в Лозенска планина
Горещ залез над Белмекен
Горещ залез над Белмекен
Витошки морени на златните мостове

След Facebook, насочваме внимание към Instagram профилът ни. Разбира се, профилите са свързани и снимките, които качваме в двете социални медии са еднакви, но потребителите на различните платформи са различни и както се досещате – най-харесваните ни снимки там нямат нищо общо с тези във Facebook. Хайде да видим и 5-те най-добри снимки от Instagram.

Колко малки сме в планината
Колко малки сме в планината… Белмекен
Път нагоре винаги има.

Пещера Ботуня.
Път нагоре винаги има. Пещера Ботуня.
Туристът и залезът.
Туристът и залезът.
Врачански балкан
Врачански балкан, в подножието на Боров камък.
Разходка в рапицата
Разходка в рапицата

Пак се връщаме във Facebook, от където ще си наберем снимките с най-много лайкове във фотографската ни група. Там достъпът за всички пишман-фотографи и кашкавал-туристи, като нас, е абсолютно свободен и снимковото съдържание е малко по-различно. Голяма част от участниците и последователите също не са като тези във фотостраницата ни, така че и класацията от кадрите ни е по-различна. Гледайки си правим извод – хората в групата ни обичат снимки на малки деца, пък ти се напъвай да ходиш часове с котки и снегоходки, щом си нямаш работа 🙂

Есенни тонове в Лозенска планина
Вихрен и Кутело, както Полежан може да ги види
Планински неволи
Игра в листата
Игра в листата
Нека видим как са велотрасетата (Пумба)

И сега наред е моят избор, който естествено съвсем не отговаря на останалите. Вероятно е въпрос на субективната ми оценка – колко стотин кадъра или какъв преход е бил необходим за да направиш една добра снимка. Е, нека ги видим:

Две синигерчета чакат семенца
да подремнем малко
Из дебрите на Странджа
Из дебрите на Странджа
Красивият Смолян през есента
по пътя за върха

И последните 3 кадъра ще са заглавните кадри от най-четените статии от годината, защото това са кадрите, с които представяме статиите си… и има голяма вероятност да са най-добрите.

заглавна снимка хвар
плажът на Робинзон, о-в Хвар, Хърватия
заглавна
Гледка от зимен Полежан.
cover photo урдини езера
Урдини езера… може би по-интересните 7 рилски езера

23 от по-добрите ни кадри от изминалата 2023-та година. Обещавам много нови кадри за идната 2024-а година, че накрая да имаме 24 от най-добрите, събрани в новогодишна пулбикация. Пожелаваме ви година, изпълнена със здраве, късмет и успехи за вас и вашите близки.

Честита нова 2024 година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *